csikyandris

if.you.can.walk.you.can.dance

Friss topikok

  • Imo: Végre egy nyugisabb szombat, sok kikapcsolódással és eljutottam oda is, hogy megnézegessem a smugm... (2008.10.11. 18:04) Megyeri híd
  • dojcii: szerintem a zAndriss munkába menet az Árpád hídon ;) örülök, h írtál és hallani felőled blogon ke... (2008.05.04. 14:07) H.U.
  • dojcii: héjjj hol van a beígért bejegyzés? :) na jó én is el vagyok maradva, de legutóbb mikor beszéltünk ... (2008.04.19. 21:43) P.U.
  • dojcii: itt is kékazég de néha szélviharszerű orkán dúl odakünn meg esetenként zuhog egy picit az eső :) s... (2008.01.14. 14:35) Urbanisztika RULEZ
  • dojcii: Döbbenet... Kíváncsi vagyok hova jutnak, mire megyek haza. Addigis éljen a Westend! :D (2007.11.19. 03:52) I'm Tom. And You – are late!

Linkblog

HTML

H.U.

2008.05.02. 00:40 | csikyandris | 1 komment

Hallgatás után... íme egy izgalmas április krónikája:)

A bolondos hónap még egy nagy pihenéssel kezdődött, a Bánki-tó mellett, egy kis magambaszállással, és Easther&Jerry Hicks 3 könyvével a Vonzás Törvényéről... meseszerű, izgalmas, szintetizáló, inspiráló élmény! http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=bovebb&itemNumber=23

A hotel egy kis ékszerdoboz, tökéletesen megtaláltam a számításom, kikapcsolódás és feltöltődés volt egyszerre! Nyáron Jazzfesztivál:)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszatérve letoltunk pár nagy rendezvényt a kis csapattal:) hoteles konferencia budapesti esti hajókázással, a kedves Döme DJ-vel, alias DJ Feeka, akinek nemsokára bekötik a fejét:), emellett díjátadtunk az ultramodern VAM-ban, és fociztunk is tőlem kétutcányira, mely helyszín így jó eséllyel pályázik a "legjobb rendezvényhelyszín" címre a kis háziversenyben:)

Eközben szépen (át)alakul a kis csapatunk: van, aki elvállalta az új lehetőségek hívó szavát, rendezünk is neki majd egy becsületes búcsúpartit:), van, aki állandóan nyaralni jár, és van, aki végre egyszer elment pihenni. Ünnepeltünk 3-as szülinapot személyreszóló ajándékokkal, Anikó egy vödör sütit kapott, szívvel-lélekkel választottuk neki, plüsspinokkió hiányában (pedig egy egész játékdiszkont kereste nekünk:), és emiatt tortáztunk is egy csomót, amúgy reggel, éhgyomorra (persze szigorúan squash után).

Jöttek újak is, töltjük fel az eddig üres, vagy megüresedő helyeket, reméljük, Noémi jól fog asszisztálni a sikerhez:) mi nagy szeretettel fogadjuk! És így bízom benne, mindenki kiegyensúlyozottabb lesz, ráadásul pont most jön a naaaagy hajtás, június végéig.

Persze a jó hangulat és tímwörk megalapozására szolid, kislétszámú, meghívásos bólingbajnokságot is rendeztünk cégen belül, a csajok tisztesen helytálltak, vezető beosztású kollégáink pedig, including ügyvezető és gépjárművezető, pedig egyértelműen lemostak mindenkit:) Namost ez szolid koktélozásba, és viszonylag korrekt kis bulizásba csapott át, ami egyrészt igencsak rámfért, másrészt elcseszett jól sikerült:) kollegiális viszony ápolása, csapatmunka fejlesztése, és egy kis játékosság: Gyönyörű volt!! (mindig az.)

Baráti oldalon nagy a pezsgés, Viki Ausztráliában, laza 2 évre: minden tiszteletem az övé, kitalálták, megvalósították az álmunkat:) tanácsadnak ott is, meg gondolom felfedezik a kengurukat... eccer meglátogatlak, Vick!! sok sikert:)

Aztán itthon volt Dóri is, kiugrotta zötcsillagos hoteljéből ide a szimpatikus Pestre, reggeliztünk, nagyot dumáltunk, és meghallgattuk a Szépművészeti Múzeum igazgatóját, a MATUR szervezésében volt "egy csésze kávé mellett Baán Andrással", well kv nem volt, de a figura egy igazi sikertörténet, a múzeuma pedig a legeredményesebb itthoni műintézmény. A fejlesztése is szépen halad, egy cikk erről íme: http://www.nol.hu/budapest/cikk/487712/

Eddigi elveimmel picit szakítva (nem járok Operába, balettre meg főleg nem), volt szerencsém megnézni egy igen színvonalas darabot (Hattyúk Tava), de legalább annyira lenyűgöző volt maga az épület (guided backstage tours at 3 and 4 pm). Mondjuk amikor lábujjhegyre állnak, na azt nem bírtam nézni, de amikor 30 csiniruhás fehérszoknyás balerina táncolt egyszerre, na az mutatós volt, még a 3. emeletről nézve is:)

Volt szerencsénk aztán egy izgi bio-kiállításon résztvenni a SYMA-ban, ami egy jó, alapos, igényes kezdeményezés, isteni NFC (nem koncentrátumból készülő) almalevekkel, gyertyákkal, aromákkal, könyvekkel, nyugalommal és természetességgel. Meglepő, hogy az Auchannak és a Coranak milyen erős a bio-kínálata... és ez yo!

A megújult Gellért Fürdőbe is ellátogattunk, mert egy hétvégére kinyitották az egyébként nemek szerint külön lévő termál részleget, és így pasik is látták a nőit, nők is pasisat... hú hát van különbség. A nőit bombatalálat érte a 2. világháborúban, és nem állították helyre az eredeti, 20. század eleji szecessziós belső teret, de a pasiban ez tökéletesen megőrződött, és most ezt újították fel. Pompás!! A táblák hiányosak és igénytelenek, a folyósók kanyargósak, útvesztősek, a kabinos rendszer elavult, de a medencék szépek, az egész hely pedig hangulatos - tipikus országos érték, amolyan magyar módra üzemeltetve. Szemet györnyörködtetően szomorú:) http://www.turizmusonline.hu/cikkek/cikk.php?id=10415

Ebben a hónapban sok volt a dokis dolog is, most épp a mandulám van veszélyben, emiatt jópár vizsgálat van folyamatban, az allergiateszt viszont szerencsére negatív... A gyomorfájások ellen stresszmentes munkát javasolnak:) én inkább A Vonzás törvényével kapcsolatos könyveket olvasok, és Kaukázust hallgatok (de ki az a Szalai Éva? és mi az, hogy gumicukker? http://www.kaukazus.hu/downloads.html ), sokat alszom, sétálok és borozom:), az újkókzéró az nemgyerebe, hasilag nem kedvelem, viszont Nincsbennecukorhelló!, pici német, pici egyetem, pici idvez, pici romantika... és naon vigyázok a papírjaimra!! :) okmányiroda RULEZ!

Ja! És mivel jól tudok idézni versekből, így ajánlom ezt itt: "Borivóknak való!"

http://www.nyitottpince.hu/

ennyi volt, vagy ennyit írhatok le:) csókolom!

Kérdés: ez a kép vajon mit ábrázol (és ki az a Szalai Éva:)?

A bejegyzés trackback címe:

https://csikyandris.blog.hu/api/trackback/id/tr63450571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dojcii 2008.05.04. 14:07:31

szerintem a zAndriss munkába menet az Árpád hídon ;)

örülök, h írtál és hallani felőled blogon keresztül is... nekem is kéne írni, de vhogy nem visz rá a lélek mostanában...

tervezek ma paprikáscsirkét csinálni, de nem tudom érdemes-e belevágni igazi magyar tejföl nélkül :D
süti beállítások módosítása