csikyandris

if.you.can.walk.you.can.dance

Friss topikok

  • Imo: Végre egy nyugisabb szombat, sok kikapcsolódással és eljutottam oda is, hogy megnézegessem a smugm... (2008.10.11. 18:04) Megyeri híd
  • dojcii: szerintem a zAndriss munkába menet az Árpád hídon ;) örülök, h írtál és hallani felőled blogon ke... (2008.05.04. 14:07) H.U.
  • dojcii: héjjj hol van a beígért bejegyzés? :) na jó én is el vagyok maradva, de legutóbb mikor beszéltünk ... (2008.04.19. 21:43) P.U.
  • dojcii: itt is kékazég de néha szélviharszerű orkán dúl odakünn meg esetenként zuhog egy picit az eső :) s... (2008.01.14. 14:35) Urbanisztika RULEZ
  • dojcii: Döbbenet... Kíváncsi vagyok hova jutnak, mire megyek haza. Addigis éljen a Westend! :D (2007.11.19. 03:52) I'm Tom. And You – are late!

Linkblog

HTML

P.E.

2008.03.22. 10:30 | csikyandris | Szólj hozzá!

Pihenés előtt íródnak a sorok... irány a wellnesshétvége! Elfér már. Vizsgaidőszak, decemberi hajtás, februári hajtás, nagytender... van mit kipihenni, és van mire rápihenni:) A kellemes londoni kiruccantást leszámítva nem nagyon volt összefüggő pihenés... Tehát ezt most jól bepótoljuk, és nemsokára folytköv. Persze a kapitány úr lovasbemutatójára nem vagyok kíváncsi, a nyakmasszírozóra az élménymedencében annál inkább...

Más értelmeset amúgy sem lehetne csinálni, nyitva a csapok fent... Tavasz ugyan van, aranyeső igencsak nyílik az ablakunk alatt, picit a fák is rügyeznek, erre tegnapelőtt megyünk egy tárgyalásra, és hullik az arcomba a hó... Aranyeső:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt ez a nagy hajtás, 2 hétig se squash, se német... És mindenféle egyéb cuccok is edzettek itt ekkoriban: dokitól lélekerősítő elvekig minden. Dokis ügy OK, és a lelkem is maxi-málisan afelé tart, hogy az állandó mosoly kiüljön az arcomra... Ez egyrészt szupertitkos, másrészt meg taktikusan titkoljuk, és igazság szerint csak az vette észre, aki annyira figyelmes, hogy még csokit is kaptam tőle.

Szóval azóta nyugalom, béke, újra narancs minden:)

Német, squash a régi, új az itthoni ellipszis gép, aktuális anyukám isteni húsvéti sonkája (csak nagymamám porcelánja hiányzott:(, és vidám a kis családom is, ami külön öröm!!

Egy pici mozizás néha befért, bár a Broadmoor-os keménymag találkák ritkultak rendesen... (gond nincs, miután turistavízum már van, könnyen, így bármikor megnézhetem a házunk amúúúúgy:) Mindenesetre mostanában eléggé beválasztom a filmeket, legalábbis egy ideig nem választhatok filmet a barátoknak, asszem az a nagyon lövöldözős film húzta ki a gyufát a lányoknál:), a sokdíjas Nem vénnek való vidék nem egy csajozós film, zene nélküli, gondolkodtató; Michael Clayton - na végre egy profi film; egy megalapozott vélemény alapján a 300at is megnéztem... nos, ezt inkább majd elmesélem a drága javasolónak, de hm, szóval megvolt ez is. A csúcsot a Művészetek Palotájában Arany János balladák tartják, a ca pella és beatbox aláfestéssel, videórajzokkal - döbbenet, élmény, és nem túl komoly!! :) Macskafogó2, ezt asszem meg kell várnom dvd-n.

Nos, a lényeg, hogy az alapok szilárdak, a bázis a helyén, a többi úgyis játék:)

Az élménymedence felé mentem!!

 

Addig is, a tavalyi tavasz:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikyandris.blog.hu/api/trackback/id/tr26391994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása